BOHEMIA RALLY 2022

1. – 10. 7. 2022, MLADÁ BOLESLAV, CZE

Čtvrtek 16. 6. 2022

PROGRAM BOHEMKY JDE DO PRODEJE

Tisková verze oficiálního Programu letošního ročníku Bohemia Rally Mladá Boleslav se právě dostává do prodeje. Jako vždy na kvalitním papíru a s podrobným popisem jednotlivých rychlostních zkoušek. Na vybraných prodejních místech v Mladé Boleslavi, okolí Turnova a Železného Brodu si ho můžete pořídit právě nyní.

V aktuálním vydání Programu naleznete nejen informace o Bohemce, ale také o všech dalších soutěžích a akcích, které se současně s tradiční středočeskou soutěží konají. A je jich poměrně hodně. Mistrovství v rally historických vozidel, Bohemia Group B, Bohemia Eco Energy, Bohemia Veteran, Bohemia RC rally, dětský den Bohemia rally a virtuální Bohemia E-sport Virtual.

„Pro fanoušky Bohemky bude nejdůležitější pochopitelně časový harmonogram a mapy rychlostních zkoušek, doplněné o přehled diváckých míst, která vybíráme na atraktivních a bezpečných místech. Některé rychlostní zkoušky jsme trochu pozměnili, úplně nová je erzeta Zvířetice, takže kdo chce mít přehled, tištěný program se mu bude zajisté hodit“ uvádí ředitel soutěže Petr Pavlát a dodává: „Letos nevybíráme vstupné, což diváky určitě potěší. Jedinou výjimkou je servisní zóna a páteční Sosnová, kde bude probíhat úvodní rychlostní zkouška současných i historických vozidel. Oproti minulému ročníku se bude počítat do celkového hodnocení, takže už v Sosnové se bude bojovat o cenné vteřiny. Vstupenky je možné zakoupit už nyní.“

PRODEJNÍ MÍSTA

 Čerpací stanice OMV – Havlíčkova ulice, Mladá Boleslav (naproti Tescu)
 Čerpací stanice OMV – Jičínská 1354, Mladá Boleslav (u Zemědělské školy)
 Čerpací stanice OMV – Jičínská 1355, Mladá Boleslav (u kruhového objezdu u dálnice D10)
 Čerpací stanice BENZINA – Turnov (směr Jičín)
 Čerpací stanice SHELL – dálnice D10 u exitu 67 v obou směrech
 Čerpací stanice GBO – Malá Skála (u hlavní silnice E65)

Hlavní program 49. ročníku Bohemia Rally Mladá Boleslav bude probíhat ve dnech 8. – 10. července 2022, ale doprovodné akce začínají už první červencový den.

Sledujte nás také na: @rallybohemia / @ecoEnergyRallyBohemia / #rallybohemia

Hlavní partneři

Omlouváme se, ale nepodařil se načíst obsah okna.

Nastavení soukromí

Google Translate