50 let Bohemia Rally

BOHEMIA RALLY 2024

6. – 14. 7. 2024, MLADÁ BOLESLAV, CZE

Čtvrtek 6. 6. 2024

CHYSTÁ SE BOHEMIA E-SPORT VIRTUAL RALLY – RBR-CUP 2024

S radostí oznamujeme, že se opět letos uskuteční BOHEMIA E-SPORT VIRTUAL RALLY – RBR-CUP 2024. Proběhne ve dnech 3. až 9. července 2024. Tato virtuální soutěž je součástí prestižního šampionátu RBR-CUP, který je nejstarším šampionátem ve hře Richard Burns Rally a pravidelně se jezdí již od roku 2006. Tato soutěž propojuje svět e-sportu s reálnou Bohemia Rally Mladá Boleslav.

BOHEMIA E-SPORT VIRTUAL RALLY je významnou součástí šampionátu RBR-CUP. Letos se soutěž uskuteční s dvanácti rychlostními zkouškami a 136 ostrými kilometry, čímž věrně kopíruje reálnou Bohemia Rally Mladá Boleslav. Zásadní novinkou letošního ročníku je premiéra nové rychlostní zkoušky Skalsko – Vinec, která slibuje napínavé momenty a výzvy pro všechny soutěžící. Chtěl bych moc poděkovat řediteli šampionátu Martinu Bujáčkovi za spolupráci a za vytvoření další krásné reálné RZ z „velké Bohemky“ do virtuálního světa,“ dodává Victor Trnka, který soutěž připravuje a je jejím garantem. Poděkování za spolupráci patří rovněž jednomu z hlavních partnerů Bohemia Rally městu Mladá Boleslav.
Soutěž se skládá ze dvou etap. První etapa proběhne od středy 3. července do soboty 6. července a druhá etapa se uskuteční od neděle 7. července do úterý 9. července. Vyhlášení vítězů proběhne online ve středu 10. července od 18 hodin. Nejlepší tři v každé kategorii obdrží pamětní plakety a tři nejlepší v absolutním pořadí získají unikátní trofeje Bohemia Rally 2024.

Pokud se chcete hry zúčastnit, je pro vás povinná registrace. Lze ji provést na webu RBR-CUP www.rbrcup.cz. Pro ty, kteří chtějí startovat pouze na této rally, je připravena denní licence zdarma. Podrobné informace o registraci, kategoriích vozidel a povinných texturách jsou dostupné na webových stránkách závodu.

Soutěžící mohou své jízdy živě přenášet na Facebooku Rally Bohemia nebo sdílet své fotografie. Tyto příspěvky budou vítaným zpestřením pro všechny fanoušky a přispějí k neopakovatelné atmosféře této virtuální rally.

BOHEMIA E-SPORT VIRTUAL RALLY – RBR-CUP 2024 je jedinečnou příležitostí pro všechny milovníky rally vyzkoušet si své schopnosti ve virtuálním světě a zažít napětí skutečné rally zcela bezpečně z pohodlí domova.
Více informací získáte na www.rallybohemia.cz nebo www.rbrcup.cz.

www.rallybohemia.cz
www.facebook.com/rallybohemia,
www.instagram.com/rallybohemia

Mladá Boleslav 6.6.2024
Pavel Vydra

Foto: Stanislav Hladík

Hlavní partneři

Omlouváme se, ale nepodařil se načíst obsah okna.

Nastavení soukromí

Google Translate