50 let Bohemia Rally

BOHEMIA RALLY 2024

6. – 14. 7. 2024, MLADÁ BOLESLAV, CZE

Čtvrtek 11. 7. 2024

„Předkrmem“ Bohemky je autogramiáda posádek v OC Bondy

Den před startem 51. ročníku Bohemia Rally se v pátek 12. 7. v prostorách OC BONDY ve Statutárním městě Mladá Boleslav, které je generálním partnerem soutěže, uskuteční od 19 do 20 hodin autogramiáda vybraných posádek. Máte tak jedinečnou příležitost získat cenné autogramy a informace o jejich připravenosti těsně před startem. Pozváno bylo třiadvacet dvojic. Z „meníčka“ vybíráme: Kopecký, Stříteský, Březík, Pech, Cais, Mareš, Cvrček, Jirásek, samozřejmě se svými spolujezdci. Z historiků se můžete těšit třeba na legendární posádku Štolfa-Hawel, dále Kotrmon-Teplá a Neumann-Hlavatý. Vystavena zde bude také Škoda Fabia RS Rally 2.
Ve čtvrtek začaly od deseti hodin seznamovací jízdy po úsecích rychlostních zkoušek. Ty budou ještě pokračovat v pátek od 8 do 18 hodin. Byl jsem se podívat na pěti místech erzet a musím vyseknout posádkám poklonu za velice disciplinovanou a ohleduplnou jízdu. Podél tratí rychlostních zkoušek jsou již připraveny zábrany a v nebezpečných místech pásky a cedule vymezující zakázané prostory. I vzhledem k avizovanému proměnlivému počasí bude z pořadatelského hlediska velice náročné zabezpečit rally ke spokojenosti všech zúčastněných stran. Připraveny jsou k tomu stovky proškolených pořadatelů.
Sportovní část Bohemia Rally Mladá Boleslav začne v sobotu 13. 7. od 7:30 hodin shakedownem u obce Březina (úsek Loukov-Kruhy). Slavnostní start první posádky je pak naplánován 11:24 na Staroměstském náměstí v Mladé Boleslavi. První erzeta Staroměstská I odstartuje krátce poté v 11:45 hodin.

www.rallybohemia.cz
www.facebook.com/rallybohemia,
www.instagram.com/rallybohemia

Mladá Boleslav 11. 7. 2024 Pavel Vydra
Foto: Rallyservice, Pavel Vydra

Hlavní partneři

Omlouváme se, ale nepodařil se načíst obsah okna.

Nastavení soukromí

Google Translate