50 let Bohemia Rally

BOHEMIA RALLY 2024

6. – 14. 7. 2024, MLADÁ BOLESLAV, CZE

Středa 12. 6. 2024

Součástí „Bohemky“ opět BOHEMIA ECO energy Regularity 2024

Již po sedmé se v rámci Bohemia Rally Mladá Boleslav uskuteční ve dnech 12. – 14. července 2024 BOHEMIA ECO energy Regularity. Jedná se o rally pravidelnosti určené vozům s alternativními typy pohonu.
Pro zájemce jsme připravili téměř šest set kilometrů trati na nichž bude čtrnáct náročných měřených úseků pravidelnosti. Ty budou tvořit dohromady více jak 320 kilometrů a nebude chybět ani úsek na autodromu v Sosnové. Tratě budou vedeny na Kokořínsku, Liberecku, v Českém ráji a na Mladoboleslavsku,“ sděluje základní informace Marcel Havrda.
Přihlášky již byly spuštěny a organizátoři připravili pro prvních dvacet přihlášených posádek s elektromobilem luxusní cenu startovného, a to pouhých 1900,- Kč včetně pojištění. Běžné startovné pak činí 6900,- Kč.
Bohemia ECO energy Regularity se jede rovněž v rámci ČEZ Mistrovství ČR v ecoRally. A je to již letošní třetí soutěž zařazená do tohoto seriálu.
Veškeré informace a podmínky startu v soutěži Bohemia ECO energy Regularity se dozvíte ze zvláštních ustanovení, které najdete na oficiální vývěsce na stránkách Bohemia Rally Mladá Boleslav www.rallybohemia.cz
Najdete zde i odkaz na přihlášku k soutěži a také příručku pro začínající posádky. Bohemia ECO energy Regularity má stejně jako Bohemia rally Mladá Boleslav silnou podporu jednoho z hlavních partnerů města Mladá Boleslav.
www.rallybohemia.cz
www.facebook.com/rallybohemia,
www.instagram.com/rallybohemia

Mladá Boleslav 12.6.2024
Pavel Vydra

Foto: archiv pořadatele

Hlavní partneři

Omlouváme se, ale nepodařil se načíst obsah okna.

Nastavení soukromí

Google Translate