50 let Bohemia Rally

BOHEMIA RALLY 2024

6. – 14. 7. 2024, MLADÁ BOLESLAV, CZE

Středa 10. 4. 2024

Startují přípravy sedmého ročníku Bohemia ECO energy Regularity 2024

V rámci závodního víkendu Bohemia Rally Mladá Boleslav se můžeme těšit na již sedmý ročník Bohemia ECO energy Regularity. Tento závod se bude konat od pátku 12. do neděle 14. července 2024. Rally pravidelnosti se začíná stávat nedílnou součástí „velké Bohemky“. Přijdou si zde na své především příznivci vozidel s alternativními typy pohonů, zejména pak fandové elektromobilů. Letošní ročník Bohemia ECO energy Regularity se pojede stejně jako předešlý rok pod hlavičkou Autoklubu České republiky v rámci ČEZ Mistrovství ČR v ecoRally 2024, do kterého je zařazeno sedm podniků.

Na stole již máme připraven hrubý harmonogram celé soutěže, nyní se k němu musí ještě vyjádřit správci komunikací, po kterých máme v plánu jet a také vedení Autoklubu. Pokud nebude nutné provést v harmonogramu zásadnější změny, můžeme již teď závodníkům nastínit, co je čeká. Ve třech dnech budou muset závodníci zdolat přes 500 kilometrů dlouhé tratě, z nichž více než polovina budou měřené zkoušky pravidelnosti. Zdali se i letos dostanou účastníci Bohemia ECO energy Regularity na nějakou z uzavřených rychlostních zkoušek velké Rally Bohemia, zatím necháme zahaleno tajemstvím. Můžeme však prozradit, že i v tomto roce závodníci zavítají na autodrom v Sosnové u České Lípy.

Na závěr přikládáme důležité milníky, které byste si měli zaznamenat do svých diářů. Jakmile budeme mít vše připravené, ihned zveřejníme podrobný harmonogram a spustíme přihlašování.

Uzávěrka přihlášek nejpozději do 1. 7. 2024
Zveřejnění podrobného harmonogramu do 24. 6. 2024

Nedočkavci si mohou již teď zavzpomínat na minulý ročník ECO energy Regularity 2023 ve fotogalerii nebo na krátkém videu ze slavnostního podia.

Další aktuality o dění můžete sledovat nejen na tomto webu, ale také na našem Facebooku a Instagramu.

Hlavní partneři

Omlouváme se, ale nepodařil se načíst obsah okna.

Nastavení soukromí

Google Translate